Blåveisen

På Blåveisen har vi 19 barn i alderen 3-6 år. Blåveisen har en godt innarbeidet barnegruppe, som leker fint sammen, og som har mye moro. Vi voksne vektlegger å ha et nært forhold til barna med mye kos, glede og humor.

I hverdagen vår vektlegger vi lek, både inne og ute, aktiviteter,samlingsstunder og tur.

På turdagene våre går vi gjerne til stedet vårt i skogen, der vi leker, har ulike aktiviteter, og spiser medbrakt mat, gjerne bålmat i bålsesongen.

De andre dagene har vi smøremåltider, der barna er aktivt med på dekking av bord etc. På fredager har vi varm mat.

Én dag i uken, mellom kl. 9.30 og kl. 14.00 har vi aldersgrupper sammen med Hvitveisen, der 3-åringene er sammen, 4-åringene er sammen og 5-åringene er sammen.

Blåveisen kjennetegnes av trivsel blant både barn og voksne.