• Foreldremøte i Marihøna

Velkommen til foreldremøte tirsdag 25.sept kl 18.00. Hold av datoen, mer informasjon kommer.

• Dugnad

Torsdag 20.sept fra kl 17.00-21.30 er det dugnad i Marihøna. Da skal det vaskes inne og utføres vedlikehold ute.

• Neste planleggingsdag

Fredag 17.august 2018 er planleggingsdag i Marihøna barnehage. Barnehagen er da stengt.

• Ny mailadresse i Marihøna

Vi tar i bruk ny mailadresse f.o.m i dag. Den gamle vil slutte å være i bruk fra 1.mai.
    NY MAIL: marihonabhg@outlook.com

• Neste planleggingsdag

Neste planleggingsdag blir fredag 18.mai. Barnehagen er da stengt.

• Dugnad blir torsdag 3.mai

Dugnad for alle foreldre i barnehagen flyttes til torsdag 3.mai. Da skal all snøen være borte. Fordi Marihøna er en foreldreeid barnehage er det viktig at alle bidrar med vedlikehold av bygninger og uteområde. Oppgaver vil komme fra Su etterhvert.

• Progresjonsplan

• Planleggingsdag tirsdag 2.jan 2018

Barnehagen har planleggingsdag tirsdag 2.januar 2018. Da er det stengt.

• Julemesse lørdag 18.nov

Velkommen til julemesse lørdag 18.nov kl 12-15 i Marihøna barnehage.
    Ta med naboer, familie og venner og kom til en hyggelig førjulssteming:-)

• Foreldremøte onsdag 27.sept

er fredag 27.okt 2017. Barnehagen er stengt

• Planleggingsdag 18.aug

Marihøna barnehage har planleggingsdag fredag 18.august 2017. Barnehagen er da stengt.

• Planleggingsdager

Vi kombinerer ofte dagene med å ha noen timer kurs, og deretter egne saker. I dette barnehageåret gjør vi følgende på planleggingsdagene.